Irodai hálózatok felügyelete

Irodai hálózatok felügyelete

Irodai hálózatok felügyelete

A kis- és középvállalkozások irodai hálózata meglehetősen heterogén környezet, akár a benne található eszközöket, számítógépeket és nyomtatókat, akár pedig az eszközökön futtatott szoftvereket tekintjük át. Egy ilyen heterogén környezet megbízható üzemeltetése embert próbáló feladat, és mindenképpen érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Az adatok megbízható tárolása, a rendszeres adatmentés, a vírusmentes környezet, az operációs rendszerek és alkalmazások rendszeres frissítése, a felhasználói jogosultságok megfelelő kezelése, a hardver- és szoftvereszközök jellemzőinek és teljesítménymutatóinak figyelemmel kísérése, baj esetén a katasztrófa helyreállítási műveletek elvégzése csak néhány azok közül a feladatok közül, amelyeket mindenképpen szakemberekre kell bíznod. Egészen addig, amíg nincsen baj, úgy tűnhet, hogy a dolgok mennek maguktól is. Azonban az első, akár milliókban is mérhető adat- és arcvesztés bekövetkezése után döbben rá az ember arra, hogy talán mégsem kellett volna spórolnia ezen a területen.

Irodai hálózatok

Irodai hálózatok - ahogyan szeretnéd

Ha szeretnél egy gondozásmentes informatikai környezet büszke tulajdonosa lenni, illetve baj esetén szakszerű és gyors beavatkozást igényelni, keress meg bennünket. Felmérjük a jelenlegi informatikai hátteret, és javaslatokat teszünk azokra az alapvető tennivalókra, folyamatokra, amelyek biztosítják számodra, hogy munkahelyi környezeted ne adrenalin park legyen, amely folyamatosan műhold közeli pályán képes tartani a vérnyomásodat.