Szolgáltatásaink

E-learning - Moodle, ILIAS

Moodle, ILIAS

A hallgatóid szeretnének a saját időbeosztásukban, a saját tempójukban tanulni? Függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak? Egy virtuális osztályteremben, egy on-line kurzusban mindez könnyedén megvalósítható. Ha ilyen kihívásokkal nézel szembe, az e-learning biztosította lehetőségeket pont Neked találták ki! Egy megfelelően beállított Moodle vagy ILIAS rendszerrel mindezt pofonegyszerűen meg tudod valósítani.

Tárhely - Moodle, ILIAS

Tárhely

Moodle vagy ILIAS rendszered futtatásához szükséged lesz egy internetes tárhelyre, ahol e-learning alkalmazásod a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll. Tárhely szolgáltatásból nagyon sokféle található a piacon, amelyek nagy része ugyan meglehetősen olcsó, cserébe viszont tökéletesen használhatatlan a számodra: Moodle tárhely vagy ILIAS tárhely szempontjából fabatkát sem érnek.

Címkék

Web- és levelezőszerverek

Telepítés és felügyelet

Levelezőszerver telepítés, beállítás

Te is utálod a postafiókjaidat elárasztó kéretlen reklámokat? Akkor egy cipőben járunk. Az általunk felügyelt levelezőszerver postafiókjaiban viszont az megy eseményszámba, ha időnként beesik egy-két kéretlen reklámlevél. Az esemény által generált módosított szűrőszabályok miatt viszont ez sem tart sokáig, a spam-mentes állapotot villámgyorsan visszaállítjuk Neked. A spammerek persze nem könnyen adják fel a harcot, de bennünk méltó ellenfélre találnak. Ezt az örökös macska-egér párharcot a legtöbbször mi szoktuk megnyerni. Ennek érdekében a háttérben nekünk ugyan sokat kell dolgozni, de ez a Te számodra láthatatlan marad. Az eredmény: 99%-ban csak hasznos leveleket tartalmazó e-mail postafiókok.

Ha vállalkozásodnak saját levelezőszervere van, de napi szinten okoznak problémát a kéretlen vagy vírusos levelek, fordulj hozzánk bizalommal. Meg fogsz lepődni azon a hatékonyságon, ahogyan megóvjuk postafiókjaidnak tisztaságát.

Irodai hálózatok felügyelete

Irodai hálózatok felügyelete

A kis- és középvállalkozások irodai hálózata meglehetősen heterogén környezet, akár a benne található eszközöket, számítógépeket és nyomtatókat, akár pedig az eszközökön futtatott szoftvereket tekintjük át. Egy ilyen heterogén környezet megbízható üzemeltetése embert próbáló feladat, és mindenképpen érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Az adatok megbízható tárolása, a rendszeres adatmentés, a vírusmentes környezet, az operációs rendszerek és alkalmazások rendszeres frissítése, a felhasználói jogosultságok megfelelő kezelése, a hardver- és szoftvereszközök jellemzőinek és teljesítménymutatóinak figyelemmel kísérése, baj esetén a katasztrófa helyreállítási műveletek elvégzése csak néhány azok közül a feladatok közül, amelyeket mindenképpen szakemberekre kell bíznod. Egészen addig, amíg nincsen baj, úgy tűnhet, hogy a dolgok mennek maguktól is. Azonban az első, akár milliókban is mérhető adat- és arcvesztés bekövetkezése után döbben rá az ember arra, hogy talán mégsem kellett volna spórolnia ezen a területen.