Rendszerüzemeltetés Windows és Linux alapokon

1999 óta foglalkozunk rendszerüzemeltetéssel, az egyszerű munkaállomásoktól kezdődően a kis- és középvállalkozások teljes hálózatáig bezárólag. Internetes, intranetes szolgáltatások biztosításában is támaszkodhat széles körű tapasztalatainkra, amennyiben web- és levelezőszerveréhez keres megbízható rendszerüzemeltetési partnert.

Az asztali munkaállomások tekintetében a DOS-tól kezdődően a Windows különböző verzióin keresztül - a Windows 95-től a Windows 8-ig - rendelkezünk széles körű tapasztalatokkal a telepítés, beállítás és üzemeltetés tekintetében, beleértve a felhasználók megfelelő képzését és támogatását is. Az operációs rendszerek mellett természetesen a felhasználói programok tekintetében (irodai programok, böngészés, levelezés), valamint a rendszerek karbantartásával és azok biztonságára felügyelő programokkal kapcsolatban is (vírus- és kémprogramirtók, tűzfalak) kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk. Kissé eltávolodva a kereskedelmi licenszelésű szoftverektől, a nyílt forráskódú programok világában is otthonosan mozgunk. Linux alapú  - általában Ubuntu desktop - munkaállomások építésében is számíthat szakértői támogatásunkra.

Vállalati környezetben a hálózati infrastruktúra megtervezésétől, kivitelezésétől kezdve annak folyamatos üzemeltetéséig rendelkezünk kiváló gyakorlati tapasztalatokkal. A kezdeti, Windows NT 3.51 szerverrel felépített tartományoktól a Windows Server 2012 segítségével megvalósított, Active Directory alapú tartományok üzemeltetéséig mindenhol megfordultunk és jelen vagyunk. Linux alapú szerverek üzemeltetésében szintén számíthat ránk, erre a célra általában a Debian GNU/Linux és Zentyal Linux alapú rendszereket részesítjük előnyben.

Internetes, intranetes szolgáltatások biztosításában is támaszkodhat tapasztalatainkra, amennyiben web- és levelezőszerveréhez keres megbízható rendszerüzemeltetési partnert.

A részletes szolgáltatások megtekintéséhez kérjük  tekintse meg útmutatónkat a megfelelő menüpontok segítségével.