Drupal CMS - a vezető tartalomkezelő rendszer

A Drupal tartalomkezelő rendszer bizonyítottan az egyik legjobb - ha nem a legjobb - tartalomkezelő rendszer, amellyel minden igényt kielégítő weboldalakat lehet készíteni. A CMS használatával nem csak a weboldal készítője, hanem annak tulajdonosa is jól jár, hiszen:

  • Nyílt forráskódú alkalmazásként ingyenesen letölthető, így a weboldal összeállítása is sokkal költséghatékonyabb, amely az árcédulán bizony észrevehető megtakarítást fog jelenteni.
  • Az alaprendszer, moduláris felépítésének és a több száz, szintén ingyenesen letölthető moduloknak köszönhetően gyorsan és költséghatékonyan kibővíthető új funkciókkal.
  • Az oldalon található tartalmak bővítése, minimális szövegszerkesztési ismeretek birtokában, a weboldal tulajdonosa által is könnyedén kivitelezhető, amely ugyancsak jelentős megtakarítást jelent.
  • Az egyik legbiztonságosabb webes tartalomkezelő rendszer.
  • A személyes blogtól a vállalati weboldalakig gyakorlatilag mindenre felhasználható.
  • A dinamikus weboldalak mögött az egyik leggyakoribb fejlesztői környezet a PHP, amelynek egy-egy nagyobb verziószám változásakor sok egyedi weboldalt kell újra programozni, ez pedig jelentős költségekkel jár. A Drupal fejlesztői lépést tartanak ezekkel a változásokkal, így ezek az események sem jelentenek plusz költségeket weboldala naprakészen tartásában.
  • Jelentős közösségi támogatással bír, így a felmerülő problémákra nagyon gyorsan megoldás található.

A fenti előnyök természetesen nekünk, weboldal készítőknek is óriási előnyt biztosítanak, hiszen nem kell ugyanazokat a funkciókat újra és újra leprogramozni, valahányszor új megrendelést kapunk. Ezt a könnyebbséget az Ön által fizetett összeg felezésében, harmadolásában tudjuk "áthárítani" az Ön vállára.

A Drupal CMS használatával Ön is, mi is jól járunk.

Végül szeretném figyelmébe ajánlani két blogbejegyzésünket, amely a tartalomkezelő rendszerek és a Drupal CMS előnyeiről szól:

Weboldal készítés - keretrendszer vagy egyedi megoldás?

Weboldalak építése – mondd, Te kit választanál?