Comega 7 Bt

Informatika, egyszerűen? Nos, a mi számunkra mindenképpen. A Te számodra inkább láthatatlanul. Mert a jó informatikai rendszer teszi a dolgát. Végrehajtja, amit a felhasználók szeretnének, nem pedig feladatot ad. Vágyálom? Nem feltétlenül. Mi segíthetünk abban, hogy nálad mindez valóra váljon.

Dolgozhatunk együtt?

info@comega7.hu

Moodle telepítés, bevezetés, üzemeltetés

Moodle

A Moodle LMS napjaink legjobb, óriási népszerűségnek örvendő e-learning keretrendszere. A rendszer fejlesztése Ausztráliában kezdődött el, de hasonlóan sok más nyílt forráskódú projekthez, nagy számú fejlesztői csapat alakult ki körülötte az Interneten. A keretrendszer hivatalos weboldalát erre a hivatkozásra kattintva érheted el.

A Moodle hazánkban is népes felhasználói tábort tudhat maga mögött. A teljesség igénye nélkül nézzünk meg néhányat ezek közül:

  1. Webkurzus e-learning

  2. Budapesti Corvinus Egyetem

  3. Eötvös Loránd Tudományegyetem

  4. Kodolányi János Főiskola

  5. Óbudai Egyetem

  6. Debreceni Egyetem

A világon regisztrált Moodle felhasználók oldalainak felsorolását erre a hivatkozásra kattintva nézheted meg. Érdemes vetni rá egy pillantást, meggyőző statisztikát mutat.

A keretrendszer - a GNU/GPL licensz szabályai szerint - szabadon, ingyenesen letölthető és használatba vehető. A  projekt weboldalán sok kiegészítő modult, illetve sminket is beszerezhetsz a rendszerhez, amellyel annak funkcionalitását és kinézetét tudod az igényeidhez igazítani.

Moodle telepítés, beállítás, üzemeltetés

A rendszer telepítéséhez és használatba vételéhez mindenképpen szakemberre lesz szükséged. A futtatásához szükséges informatikai háttér - ide kattintva elolvashatod - meglehetősen szerteágazó, amely otthoni informatikai eszközökkel nem biztosítható.

Ha úgy döntesz, hogy képzési, oktatási rendszeredhez ezt a megoldást választod - gratulálunk, tökéletes választás! - vedd fel velünk a kapcsolatot! Moodle rendszeredet telepítjük, beállítjuk és igény esetén üzemeltetjük, használatához szakértői támogatást nyújtunk.