Moodle telepítés, bevezetés, üzemeltetés

A Moodle LMS napjaink legjobb, óriási népszerűségnek örvendő e-learning keretrendszere. A rendszer fejlesztése Ausztráliában kezdődött el, de hasonlóan sok más nyílt forráskódú projekthez, nagy számú fejlesztői csapat alakult ki körülötte az Interneten. A keretrendszer hivatalos weboldalát erre a hivatkozásra kattintva érheted el.

Tanulás a Moodle segítségével

A Moodle hazánkban is népes felhasználói tábort tudhat maga mögött. A teljesség igénye nélkül nézzünk meg néhányat ezek közül:

A regisztrált felhasználók oldalainak felsorolását erre a hivatkozásra kattintva nézheted meg.

A keretrendszer - a GNU/GPL licensz szabályai szerint - szabadon, ingyenesen letölthető és használatba vehető. A  projekt weboldalán sok kiegészítő modult, illetve sminket is beszerezhetsz a rendszerhez, amellyel annak funkcionalitását és kinézetét tudod az igényeidhez igazítani.

Moodle telepítés, beállítás, üzemeltetés

A rendszer telepítéséhez és használatba vételéhez mindenképpen szakemberre lesz szükséged. A futtatásához szükséges informatikai háttér - ide kattintva elolvashatod - meglehetősen szerteágazó, amely otthoni informatikai eszközökkel nem biztosítható.

Moodle sikertörténet garantálva!

Ha úgy döntesz, hogy képzési, oktatási rendszeredhez ezt a megoldást választod - gratulálunk, tökéletes választás! - vedd fel velünk a kapcsolatot! Moodle rendszeredet telepítjük, beállítjuk és igény esetén üzemeltetjük, használatához szakértői támogatást nyújtunk.