Comega 7 Bt

Informatika, egyszerűen? Nos, a mi számunkra mindenképpen. A Te számodra inkább láthatatlanul. Mert a jó informatikai rendszer teszi a dolgát. Végrehajtja, amit a felhasználók szeretnének, nem pedig feladatot ad. Vágyálom? Nem feltétlenül. Mi segíthetünk abban, hogy nálad mindez valóra váljon.

Dolgozhatunk együtt?

info@comega7.hu

Web- és levelezőszerverek

Servers

Levelezőszerver telepítés, beállítás

Te is utálod a postafiókjaidat elárasztó kéretlen reklámokat? Akkor egy cipőben járunk. Az általunk felügyelt levelezőszerver postafiókjaiban viszont az megy eseményszámba, ha időnként beesik egy-két kéretlen reklámlevél. Az esemény által generált módosított szűrőszabályok miatt viszont ez sem tart sokáig, a spam-mentes állapotot villámgyorsan visszaállítjuk Neked. A spammerek persze nem könnyen adják fel a harcot, de bennünk méltó ellenfélre találnak. Ezt az örökös macska-egér párharcot a legtöbbször mi szoktuk megnyerni. Ennek érdekében a háttérben nekünk ugyan sokat kell dolgozni, de ez a Te számodra láthatatlan marad. Az eredmény: 99%-ban csak hasznos leveleket tartalmazó e-mail postafiókok.

Ha vállalkozásodnak saját levelezőszervere van, de napi szinten okoznak problémát a kéretlen vagy vírusos levelek, fordulj hozzánk bizalommal. Meg fogsz lepődni azon a hatékonyságon, ahogyan megóvjuk postafiókjaid tisztaságát.

Levelezőszervereink gond és hibaüzenet nélkül összekapcsolhatók és használhatók bármilyen eszközről (PC, tablet, telefon) és bármilyen levelezőprogrammal (Outlook, Thunderbird és társai), továbbá biztosítunk böngészőprogramból való elérést is internetes postafiókjaidhoz.

A levelezőszerver által kezelt tartományok és postafiókok számának kizárólag a szerver fizikai kapacitása szabhat határt.

A közreműködő szakemberek kedvében járva a rendszer építőkockáit is feltüntetjük, amelyek az alábbiak:

  1. Debian GNU/Linux

  2. Postfix, Dovecot

  3. MariaDB adatbázis-kiszolgáló

  4. Amavis, Spamassassin, Clamav, Rspamd

  5. Apache, PHP, Postfixadmin, Roundcube

Webszerver telepítés, beállítás

Webes alkalmazásaid (weboldalak, webshopok és társai) futtatása érdekében is számíthatsz segítségünkre. Ennek érdekében egy biztonságosan és hatékonyan beállított webszerverre lesz szükséged. A legtöbb weboldal PHP nyelven készül - gondolj csak a Wordpress, a Joomla és a Drupal alapú weboldalakra, de a legtöbb egyedi készítésű weboldal is ezen az úton jár - illetve szükséged lesz egy adatbázis kiszolgálóra is.

Teljesen mindegy, hogy egy vagy több tucat weboldalról van szó, illetve a különböző PHP változatok sem jelentenek akadályt. Az egyetlen korlát itt is a szerver fizikai teljesítménye, a többi kérdés megválaszolását nyugodtan ránk bízhatod.

Szintén a közreműködő szakemberek kedvéért, az építőkockáink a következők:

  1. Debian GNU/Linux

  2. Apache, PHP (több változat, akár párhuzamosan is)

  3. MariaDB adatbázis-kiszolgáló

  4. Postfix

Üzemeltetés

Ha a szerverek üzemeltetését is ránk bízod, akkor bekötjük azokat 24 órás, automatizált, Nagios/Munin alapú felügyeleti rendszerünkbe.

Kulcsszavak: levelezőszerver telepítés, webszerver telepítés