Comega 7 Bt

Informatika, egyszerűen? Nos, a mi számunkra mindenképpen. A Te számodra inkább láthatatlanul. Mert a jó informatikai rendszer teszi a dolgát. Végrehajtja, amit a felhasználók szeretnének, nem pedig feladatot ad. Vágyálom? Nem feltétlenül. Mi segíthetünk abban, hogy nálad mindez valóra váljon.

Dolgozhatunk együtt?

info@comega7.hu

Rólunk

Rólunk

Rólunk
Rólunk

Informatika, ráadásul egyszerűen?

Nos, a mi számunkra mindenképpen. A Te számodra pedig leginkább láthatatlanul. Mert a jó informatikai rendszer teszi a dolgát. Végrehajtja, amit a felhasználóid szeretnének, nem pedig feladatokat ad.

Vágyálom? Egyáltalán nem az. Mi segíthetünk abban, hogy Nálad is valóra váljon.

Csodát persze mi sem tudunk tenni (mondjuk a kisebbekkel azért megbirkózunk). Az informatikai rendszereknek időnként szüksége van egy kis törődésre. Alkalmanként nem is kevésre. De a cél mindenképpen az, hogy a felhasználóid ebből a lehető legkevesebbet vegyenek észre. A jó rendszergazdát kevesen ismerik, mert a rá bízott rendszerek egyszerűen csak működnek. Ennek pedig az az eredménye, hogy személyesen csak ritkán kell beavatkoznunk a dolgok menetébe. A kevésbé jó rendszergazdát sokan ismerik, mert a rá bízott rendszer folyamatosan panaszkodik a felhasználóknak, és ekkor a rendszergazdák naphosszat vándorolnak számítógéptől számítógépig.

A jó rendszergazdának sok szabad ideje van. Nem azért kell jól megfizetni, mert egész nap futkos a rendszereid után, addig pedig a felhasználóid nem tudnak dolgozni. Minket azért kell jól megfizetni, mert a jól működő informatikai rendszereid panaszkodó felhasználók helyett Neked több pénzt, nekünk pedig több szabadidőt hoznak. Ebben a dologban a felhasználók és a rendszergazdák érdekei találkoznak egymással.

Ha az érdekeink valóban találkoznak, keress meg minket a Kapcsolat menüpont segítségével.

Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy pontosan milyen területeken lehetünk a segítségedre, böngészd végig szolgáltatásaink tárházát. Biztosak vagyunk abban, hogy találsz a szívednek kedves, a szükségeidet pedig pontosan betöltő ajánlatot.

Tehát a fő kérdés: informatika, egyszerűen? Mi valóra váltjuk Neked.