Informatika, egyszerűen?

Nos, a mi számunkra mindenképpen. Az Ön számára inkább láthatatlanul. Mert a jó informatikai rendszer teszi a dolgát. Végrehajtja,  amit a felhasználók szeretnének, nem pedig feladatot ad.

Vágyálom? Nem feltétlenül.

Mi segíthetünk abban, hogy valóra váljon.

Csodát persze mi sem tudunk tenni. Az informatikai rendszereknek időnként szüksége van egy kis törődésre. Alkalmanként nem is kevésre. De a cél mindenképpen az, hogy a felhasználók ebből a lehető legkevesebbet vegyenek észre. A jó rendszergazdát kevesen ismerik, mert a rá bízott rendszerek egyszerűen csak működnek. Ennek pedig az az eredménye, hogy személyesen csak ritkán kell beavatkoznia a dolgok menetébe. A kevésbé jó rendszergazdát sokan ismerik, mert a rá bízott rendszer folyamatosan panaszkodik a felhasználóknak, és ekkor a rendszergazdák naphosszat vándorolnak számítógéptől számítógépig.

A jó rendszergazdának sok szabad ideje van. Nem azért kell jól megfizetni, mert egész nap futkos a rendszerei után, addig pedig a felhasználók nem tudnak dolgozni. Azért kell jól megfizetni, mert a jól működő informatikai rendszerek lehetővé teszik számára a kreatív időtöltést. Nem a munkája, hanem a jól működő rendszerei hoznak profitot a számára. Az ilyen informatikai rendszert a felhasználók is szeretik, mert a legritkább esetben van gondjuk vele, mindig teszi a dolgát. Ebben a dologban a felhasználók és a rendszergazdák érdekei találkoznak egymással.

Ha az érdekeink valóban találkoznak, keressen meg minket a Kapcsolat menüpont segítségével.

Ha pedig arra kíváncsi, hogy pontosan milyen területeken lehetünk segítségére, böngéssze végig szolgáltatásaink tárházát. Biztosak vagyunk abban, hogy talál a szívének kedves, a szükségeit pedig pontosan betöltő ajánlatot.

Tehát a fő kérdés: informatika, egyszerűen? Mi valóra váltjuk Önnek.