Comega 7 Bt

Informatika, egyszerűen? Nos, a mi számunkra mindenképpen. A Te számodra inkább láthatatlanul. Mert a jó informatikai rendszer teszi a dolgát. Végrehajtja, amit a felhasználók szeretnének, nem pedig feladatot ad. Vágyálom? Nem feltétlenül. Mi segíthetünk abban, hogy nálad mindez valóra váljon.

Dolgozhatunk együtt?

info@comega7.hu

Advanced SystemCare - karbantartás nem csak profiknak

  • Bolemányi Attila

A merevlemez állapota kulcskérdés a számítógép sebessége szempontjából. Erről már volt szó előző írásunkban. Azonban ez csak egy azok közül a tényezők közül, amelyek összességében befolyásolják egy számítógép teljesítményét. Az optimális eredmény eléréséhez ennél többre lesz szükségünk. Az ehhez szükséges beállítások megtalálása, a megfelelő értékek „belövése” egy hétköznapi felhasználó számára teljesíthetetlen feladatot jelentene, ha nem lennének kifejezetten erre a célra létrehozott programok. Ezek egyike a címben is szereplő Advanced SystemCare, amelynek verziószáma jelen sorok írásakor a 6.0-nál tart.

A program ingyenes, azaz Free változata letölthető a http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html címen, és percek alatt telepíthető is (ehhez természetesen rendszergazdai jogokkal kell rendelkeznünk).

Elindítás után célszerű az Egyszerű módot használni. Ha szeretnénk javítani a számítógépünk állapotán, kattintsunk a Gyors ellenőrzés feliratra!

Before

Indulás előtt

A program először is feltérképezi számítógépünk állapotát, majd nekilát kijavítani a megtalált problémákat.

Working

SystemCare, szolgálatban

A folyamat eltarthat egy kis ideig, akár 10-15 percig is. Azonban megéri várakozni, hiszen valószínűleg egy sokkal jobb teljesítményű számítógép lesz fáradozásaink jutalma.

Finish

Készen vagyunk

Amint az látható, a program nem csak a teljesítménybeli finomhangolásokat végzi el, hanem megpróbálja eltávolítani a leggyakrabban előforduló kártevőket, megszabadít akár több gigabájtnyi felesleges adathalmaztól, és megkeresi a még le nem töltött biztonsági frissítéseket Windows operációs rendszerünk számára is.

Ha megbarátkoztunk a programmal, érdemes átváltani Szakértő módba, ugyanis rengeteg hasznos beállítási lehetőséget fogunk találni. Természetesen csak azokat érdemes módosítani, amelyekkel kapcsolatban ismerjük a várható eredményeket is.

Syscare

A szakértő eszköztára

Címkék : Windows