Comega 7 Bt

Informatika, egyszerűen? Nos, a mi számunkra mindenképpen. A Te számodra inkább láthatatlanul. Mert a jó informatikai rendszer teszi a dolgát. Végrehajtja, amit a felhasználók szeretnének, nem pedig feladatot ad. Vágyálom? Nem feltétlenül. Mi segíthetünk abban, hogy nálad mindez valóra váljon.

Dolgozhatunk együtt?

info@comega7.hu

Mozilla Firefox és Adobe Flash Player

  • Bolemányi Attila

Nem először szembesültem azzal a problémával, hogy a Windows 7-re telepített Mozilla Firefox böngésző egy flash player frissítés után minden olyan oldalon csontra fagyott, ahol flash tartalom jelent (volna) meg. Legutóbb a 11.4-es flash player frissítés okozta ugyanezt a problémát.

A megoldás

  1. Távolítsd el a Flash player jelenlegi verzióját a számítógépedről (Vezérlőpult, Programok és szolgáltatások).
  2. Látogasd meg a http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html oldalt.
  3. A táblázat alatt megtalálod az eddig kiadott flash player verziókat. Ebből válaszd ki a legújabbat (ez most a 11.4.402.265-es, mérete 101 MByte), és töltsd le.
  4. Tömörítsd ki a fájl tartalmát: létre fog jönni egy fp_11.4.402.265_archive nevű mappa.
  5. Ebben a mappában lépj be a 11_4_r402_265_debug nevű almappába.
  6. Indítsd el a flashplayer11_4r402_265_winax_debug.exe fájlt, amely feltelepíti a flash playernek a Mozilla Firefox által használt változatát.
  7. Indítsd el a flashplayer11_4r402_265_win_debug.exe fájlt, amely feltelepíti a flash playernek az Internet Explorer által használt változatát (erre azért van szükség, mert az első lépésben megszabadultál a teljes flash támogatástól).

Ha minden jól ment, most már működik a Mozilla Firefox a legújabb flash playerrel is...

 

Címkék : Windows